ICT Specialist

Vacature Backoffice Medewerker CID Automatisering

Op je gemak bij
CID Automatisering!

CID Automatisering is dé ICT partner voor de zakelijke markt en heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren. Onze flexibele full service dienstverlening beweegt zich in een markt die voortdurend in beweging is en waar productontwikkelingen en wijzigingen in behoeftes bij onze klanten elkaar in snel tempo opvolgen.

Met een team van 6 collega’s werken wij dagelijks met én voor onze klanten en staan wij garant voor onze hoge kwaliteit door op locatie, flexibel waar nodig en altijd met de beste apparatuur te werken. Dat betekent voor ons dat we op de hoogte moeten zijn van de laatste technische ontwikkelingen om onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen. Dit doen wij met plezier, aandacht, kennis en vakkundigheid.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime ICT Specialist.

Van A tot Z jouw project

Als ICT Specialist ben jij geheel verantwoordelijk voor het gehele project en werk je aan verschillende projecten tegelijk. Jij zorgt voor o.a. de inkoop, projectplanning, technische uitvoer op locatie, klantcontact en succesvolle afronding. Jij bent dé ICT specialist die over de vloer komt bij verschillende bedrijven en je weet met jouw communicatieve vaardigheden een goede klantrelatie op te bouwen.

Met jouw enthousiasme, technische expertise en klantgerichtheid weet jij een totaalproject van A tot Z in goede banen te leiden. Je houdt van verschillende projecten, durft beslissingen te nemen en werkt graag met de nieuwste apparatuur van hoge kwaliteit. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Verantwoordelijk voor begeleiding en uitvoer van projecten van A tot Z
  • Het uitvoeren van projecten bij verschillende klanten
  • Veel klantcontact binnen jouw eigen projecten
  • Afwisselende werkzaamheden van werken op locatie tot het runnen van de helpdesk samen met een collega
Ben jij dé ICT specialist bij CID Automatisering?

Als ICT Specialist bij CID Automatisering voel jij je op je gemak als je een flexibele, proactieve en positieve persoonlijkheid hebt. Je hebt oog voor detail, bent servicegericht en stelt de klant centraal in jouw projecten. Je bent graag onderdeel van een klein en hecht team. Daarnaast heb jij:

  • Een minimaal afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur ICT gerelateerd
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt oog voor detail
  • Kennis van Microsoft 365, Microsoft Windows, WiFi oplossingen en Networking
  • Goede beheersing van de Nederlandse, zowel mondeling als schriftelijk
Zit jij op je gemak bij CID Automatisering?

Wil je zelf ervaren of jij op je gemak zit bij CID Automatisering en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je naar aanleiding van je sollicitatie met motivatiebrief en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Malou Muller via malou@cidautomatisering.nl of bel naar 06-48949896.

Sta je in de startblokken om te gaan solliciteren?

Je wilt toch graag voor aanvang meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Solliciteren
Jouw naam (verplicht)
Jouw e-mailadres (verplicht)
Jouw telefoonnummer (verplicht)
Vacature (verplicht)
CV (verplicht)
Jouw motivitie (verplicht)